Nikolčin desert
25. 4. 2012
Ingredience
zakysané smetany | 3 | kusy |
dětské piškoty | 3 | balení |
šlehačky ve spreji | 3 | kusy |
kompotavané jahody | 1 | konzerva |
kompotované broskve/ meruňky/ ananas | 1 | konzerva |
instantní poleva | 1 | kus |
vlašské ořechy/ mleté ořechy | 1 | hrst |
čokoláda na polevu | 1 | balení |
Dezert
Adélčin dezert
Postup:
Dno větší kulaté formy vyložíme piškoty potřeme smetanou, tuto vrstvu opět vyložíme piškoty a ovocem, přidáme šlehačku ve spreji. Můžeme improvizovat. Stále střídáme a dokončíme vrstvou piškotů, čokoládovou polevou, ozdobíme ořechy a necháme 24 hodin vychladit v lednici.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář