Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tvarohové řezíky na váš jazýček

29. 3. 2012

Ingredience

cukr krupice 250 g
olej 100 ml
žloutek 4 kusy
voda 500 ml
polohrubá mouka 350 g
1 kypřící prášek 1 sáček
sníh ze čtyř bílků 1 dávka
máslo a mouka na vymazání a vysypání formy 1 dávka

na krém:

cukr moučka 200 g
máslo 1 kus
tučný tvaroh 2 kusy

Tvarohové řezíky na váš jazýček


Postup:
Cukr, olej, žloutky a vodu vyšleháme, přidáme mouku s kypřícím práškem a jemně vmícháme sníh. Do vymazané a vysypané formy nalijeme těsto. Formu vložíme do vyhřáté trouby. Na upečené a vychladlé těsto rozetřeme krém a koláč dozdobíme čokoládou. Uděláme řezy a v lednici je necháme ztuhnout.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< září / 2019 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 30505
Měsíc: 677
Den: 16