hovězí vývárek
25. 4. 2012
Ingredience
| hovězí kosti | 1 | kg |
| hovězí maso | 500 | g |
| petržel | 3 | kusy |
| celer | 0.5 | kusu |
| mrkve | 3 | kusy |
| nudle do polévky | 1 | hrst |
| cibule | 1 | kus |
| třený česnek | 1 | kus |
| sůl | 1 | špetka |
| celý pepř | 5 | kuliček |
| bobkový list | 1 | kus |
| zelená petrželka | 1 | kus |
Polévka
Hovězí vývar
Postup:
Dáme vařit maso a kosti s pokrájenou zeleninou a kořením. Po uvaření maso vyndáme a nakrájíme na malé kousky, které vrátíme do polévky, přidáme zelenou petrželku a zavaříme nudle. Dochutíme, podáváme.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář
