hovězí vývárek
25. 4. 2012
Ingredience
hovězí kosti | 1 | kg |
hovězí maso | 500 | g |
petržel | 3 | kusy |
celer | 0.5 | kusu |
mrkve | 3 | kusy |
nudle do polévky | 1 | hrst |
cibule | 1 | kus |
třený česnek | 1 | kus |
sůl | 1 | špetka |
celý pepř | 5 | kuliček |
bobkový list | 1 | kus |
zelená petrželka | 1 | kus |
Polévka
Hovězí vývar
Postup:
Dáme vařit maso a kosti s pokrájenou zeleninou a kořením. Po uvaření maso vyndáme a nakrájíme na malé kousky, které vrátíme do polévky, přidáme zelenou petrželku a zavaříme nudle. Dochutíme, podáváme.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář