Zeleninová polévka
29. 3. 2012
Ingredience
zeleninový vývar | 2 | l |
olivový olej | 1 | lžička |
cibule | 2 | kusy |
mrkve | 2 | kusy |
řapíkatý celer | 2 | kusy |
pórek | 1 | kus |
česnek | 2 | stroužky |
protlak | 2 | lžíce |
konzervovaná rajčata | 400 | g |
těstoviny | 30 | g |
sůl | 1 | špetka |
pepř | 1 | špetka |
bageta | 10 | plátků |
mozarella | 1 | balení |
parmazán | 100 | g |
Polévka
Zeleninová se sýrovými krutony
Postup:
Na oleji necháme zesklovatět cibuli, vsypeme ostatní pokrájenou zeleninu a restujeme asi deset minut. Přidáme vývar, protlak, rajčata, pepř a sůl. Přiklopíme a vaříme asi půl hodiny. Ke konci ještě zavaříme těstoviny. Opečeme bagetu, položíme na ni plátek mozarelly a posypeme parmazánem.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář